Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2007 12:31 - малки музикални наблюдения
Автор: morskamida Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1679 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 14.07.2007 14:21


Снощи гледах част от наградите на ТВ ММ / уточнението е за застраховка от набеждаване в пропуски :) / ако трябва да сме конкретни от 20.20 до 21.20, това ми е времето между връщането от работа и домакинските задължения ... и така вирнах си крачетата и реших да си задоволя глада за музикални БГ новини :) 

Леко конспективно ще споделя това което ми направи впечатление. 
- Любо беше гримиран СТРАШНО, в смисъл че ако не бях запозната с това, че той ще е водещ щеше да ми отнеме доста време да се досетя че това е той. Уточнявам че много харесвам Любо като певец и го намирам за симпатяга като мъж, но защо е позволил на някой да го замаже така и каква е била идеята не можах да разбера!! 
- Румънска група... ударно шоу ... биха по някви варели :) тъпичко ми беше 
- Тити Папазов ... хихихих, голям образ е тоя човек, внесе малко свежест в тежкия театър /младежки музикални награди се раздават в народния тетаър с бароков интериор, хммм странно/ опитаха се да го прекъснат няколко пъти, но той не се дава лесно. Накрая успя да замаже и дупката от въртенето на главите ще излязат ли от някъде Ъпсурт. Те определено не са от хората които няма да забележиш, би трябвало от ММ да са разбрали че ги няма. 
- Дадоха наградата за жена-изпълнител на Белослава ... хмммм, как да го кажа за да не звучи крайно ... докато Мария Илиева пее така /с мноого малки изключения/ трудно ще приема че има по-добра БГ певица, но приемам че ще е скучно и демотивиращо за другите всяка година да я дават на нея. 
- Сантра и Кристо, в дует определено ми харесват песните им, ”Сила” ми звучи по-добре в английския вариант, но все пак са БГ-награди. Сантра имаше леко странно сценично пведение, гледаше много напрегнато, да не кажа изплашено. Не можах да разбера със сигурност дали пяха на живо, стори ми се на плейбек, но искренно се надявам да греша!?! 
Като обощение мога да кажа че за този час нямаше нещо кой знае колко интересно, гост изпълнителите определено не ме впечатлиха, със сигурност нашите си ми харесаха повече / а не се водя за краен музикален националист , даже хич:) /. Много се надявам да съм пропуснала интересните неща, вярно ще е жалко за мен, но иначе ще е още по-жалко.

 МОЛБА!! Да вземе някой да ме светне как мога да си направя текста по-добре изглеждащ, пиша си аз със нови редчета , прегледно и като го пусна всичко се слива :( Уж отдавна ползвам интернет средства за комуникиране а тук не виждам как да си сменя шрифта или други подобни екстри.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Доколкото разбрах Сантра беше със ...
29.06.2007 20:35
Доколкото разбрах Сантра беше със счупен пръст на крака, което обяснява погледа й:))Наградите бяха скръб, само омърсиха Народния...
Шрифта - като пишеш постинга погледни най-отгоре, всичко е като на word...Слива ти се, защото(предполагам) ти стои натиснато бутончето(пак от менюто горе) justify...А аз как обяснявам само:))
усмивки!:)

felicity
цитирай
2. morskamida - благодаря ти много!
14.07.2007 14:22
както вече се забелязва, намерих му цаката! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: morskamida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 22660
Постинги: 3
Коментари: 5
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031